FÅ 10% RABAT DIT FØRSTE KØB

ansvarlighed

Vi skabte Saga med en vision om at empower personer til at være mere modige & selvsikre i deres personlige udtryk, og ikke skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller etik. 

Vores designs er lavet med stor omtanke for materialerne og hele produktionen. Med høj kvalitet holder produkterne længe. 

Gennem vores brand vil vi connecte med personer, som også går op i ansvarlighed for miljøet og vores samfund. Læs mere om vores filosofi her.

Vi sigter altid efter at være transparente i vores arbejde, og har derfor lavet en oversigt over vores materialevalg her.

Genanvendte materialer

Polyamide/Elastan

Vores ensfarvede stoffer er lavet af regenereret polyamid/nylon affald. Nylonen regenereres til ECONYL®-garn. ECONYL®-garnet bliver blandet med elastan for at gøre stofferne i stand til at strække sig så det kan bruges til badetøj. Stoffet har høj dækkeevne, UV-beskyttelse, er modstandsdygtigt over for klor, solcreme, olie og holder formen. Alt i alt et meget stærkt stof, der er lavet til at blive brugt.

Polyester/Elastan

Vores printede stoffer er lavet af genanvendt polyester fra gamle plastikflasker. Genbrugsprocessen skaber et meget slidstærkt materiale, og er GRS-certificeret. Stoffet er modstandsdygtigt over for klor, solcreme og olie, har UV-beskyttelse og fastholder formen. Et meget stærkt stof, som samtidigt er utrolig blødt og smidigt.

GRS Certificeret

Alle vores materialer er GRS-certificerede og har OEKO-TEX 100 standard certifikater, hvilket indikerer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier under produktionen. GRS er den globale genbrugs standard. Al vores hardware er lavet i Frankrig og har OEKO-TEX 100 standarden. Farve Processen af ​​stoffet er certificeret med OEKO-TEX 100 Standard.

Yarn production by Econyl
Genanvent & REGENEReret NYLON

ECONYL®

Havene er desværre proppet med nylon affald, som skader fiskelivet. Vores materialer er lavet med det utrolige ECONYL®-garn, fremstillet ved at regenerere nylon affald, hvilket sparer processen med at bruge råmaterialer.

Læs mere om ECONYL® og deres fantastiske præstationer.

PRODUKTION

Vi bestræber os på at holde vores produkter og leverandører i Europa og så tæt på Danmark som muligt.

Processen til fremstilling af ECONYL® regenereret nylon foregår i Slovenien, og den udføres af Aquafil, og fremstillingen af de endelige stoffer er i Italien. Vores trykte materialer er lavet, med stoffet fra Italien, i en dansk virksomhed. Produktionen af ​​det endelige produkt er placeret i Italien og Danmark. Fabrikken fokuserer på at opretholde et sundt arbejdsmiljø og har en solid CSR-politik, der er blevet revideret af SGS og Intertek.

AFTRYK

Alle vores stoffer er lavet af ECONYL®-garn, som er lavet af nylonaffald. Det reducerer den miljømæssige aftryk med op til 90 % sammenlignet med materialet fra olie. Herfra håber vi at konvertere meget mere affald til badetøj og derefter blive ved med at genbruge det.

Vi stræber altid efter at være velinformeret og optimere vores forretning, når vi ser en mulighed for at forbedre os.

EMBALLAGE

100 % genanvendt og genanvendeligt FSC-papir, fremstillet i Europa med et Standard 100 OEKO-TEX-certifikat. Alle vores tryksager er lavet på FSC-papir i Danmark.