Sprog

At følge normerne kan virke behageligt, men fejrer det os som individer?

Fashion on-demand

Vi producerer lokalt i Danmark og i mindre oplæg. Vi planlægger produktionen af on-demand varer efter dine ønsker, derved nedsætter vi overproduktion og mindsker spild af materialer.

Vores on-demand produkter er altid nedsat med 20% når de bliver sat til salg.

Køb med omtanke.

Omfavne forandring & fejre forskelle

Bryd klichéer, vær rebelsk, vær unik. Vi vil ikke blive hængende i gamle opfattelser og tendenser, men i stedet skabe dynamiske samtaler og lære af hinanden.

Vi må skabe måder, hvorpå vi kan udtrykke os selv og vokse som mennesker. Ved at fejre forskelle og omfavne forandring kan vi udvikle os.

Two models in Saga editions Maddy dresses

SEASONLESS

Vi begrænser os ikke af de traditionelle sæsoner, men vil heller kreerer tøj af materialer vi falder for, når vi har dem, uanset hvilken tid på året det er. Det gør vi også for at minimerer en evt. overproduktion, og få mest ud af vores materialer.

Kvalitet fremfor kvantitet

Materialevalg er vigtigt for produktets endelig kvalitet, sammenholdt med udviklingen af mønstre og konstruktion. Vi har hele denne process in-house, som giver os muligheden for at optimere hver enkelt styles. Læs mere om vores tanker om kvalitet under Ansvarlighed.

back of blue zebra one piece swimsuit from saga
Close up of Saga swimsuit laying in water

Gå imod strømmen

Gå imod strømmen, bliv inspireret og inspirer andre. Saga har til formål at få det ægte, rå og naturlige frem. Vi vil fejre det uperfekte, det overdrevne, det excentriske. At opfordre folk til at gå imod normen. At svømme imod strømmen.

Saga badetøj får dig til at skille dig ud fra mængden og giver dig mulighed for at udtrykke dig selv. Vi sigter efter at styrke folk og give dem selvtillid.