FÅ 10% RABAT DIT FØRSTE KØB

At følge normerne kan virke behageligt, men fejrer det os som individer? Vi vil gerne fejre dig, din krop og din stil.

Gå imod strømmen, bliv inspireret og inspirer andre. Saga har til formål at få det ægte, rå og naturlige frem. Vi vil fejre det uperfekte, det overdrevne, det excentriske. At opmuntre folk til at gå imod normen. At svømme imod strømmen.


UDTRYKSFULD MODE

Saga badetøj får dig til at skille dig ud fra mængden og giver dig mulighed for at udtrykke dig selv. Vi sigter efter at styrke folk og give dem selvtillid.

Hvornår kan vi tale?

Ved at bryde klichéer, være rebelske, være unikke? Ikke blive hængende i gamle opfattelser og tendenser. At skabe dynamiske samtaler og lære af hinanden.

Vi må skabe måder, hvorpå vi kan udtrykke os selv og vokse som mennesker. Ved at fejre forskelle og omfavne forandring kan vi komme videre.

back of blue zebra one piece swimsuit from saga

Sizing

Er der virkelig én perfekt måde at bære et stykke tøj på? Det synes vi ikke. Tillad dig selv at være kreativ og style tøjet på din egen måde og så du føler dig bedst tilpas. 

Alle vores styles har en detaljeret beskrivelse og angivet mål, så det er helt op til dig at vælge, hvordan det skal passe på din krop.

I øjeblikket tilbyder vi vores tøj i størrelserne xs-xxl. Vi bestræber os på at udvide dette størrelsesområde så hurtigt som muligt.