Gratis levering på ordre over 750DKK

Sprog

Velkommen til sagaeditions.dk som er Saga editions officielle webshop. Følgende vilkår og betingelser gælder, når du handler i webshoppen. Vi anbefaler, at du læser dem inden du afgiver en ordre på hjemmesiden. 
 
Saga editions ApS
Grusbakken 13
2820 Gentofte, Denmark
CVR/VAT no.: 41339578
Phone: (+45) 2625 3570
Email: hello@sagaeditions.dk
 

Generel information

Saga's vilkår og betingelser vil blive opdateret løbende, så vær opmærksom på ændringer, før du bruger vores tjenester.

Derfor har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for, når du handler på sagaeditions.dk. Vi anbefaler, at du læser den grundigt igennem, inden du køber fra vores webshop.

Hvis du har spørgsmål til vores vilkår og betingelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

On-demand/forudbestillinger

Når du handler produkter inden for vores on-demand koncept, er leveringsdatoen/-intervallet angivet på selve produktsiden. 

Læs mere om vores tanker bag konceptet her.

Ved køb af produkter on-demand får du 20% rabat, som ikke kan kombineres med andre rabatter.

Betalingen forekommer først, når vi afsender din ordre. Er leveringstiden over en uge, vil du modtage et betalingslink, hvor du kan gennemføre bestillingen inden vi afsender ordreren.  

Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail kort efter du har afgivet din ordre, og en leverings bekræftelse, når ordren er afsendt.

Hvis du har spørgsmål angående on-demand konceptet, er du velkommen til at kontakte os på hello@sagaeditions.dk eller via kontraktformularen.

 

Priser

Priserne inkluderer ikke betalings- eller leveringsomkostninger.

Alle priser er angivet i DKK. Alle vores priser er inklusiv moms. Prisændringer kan forekomme. Priser og tilbud gælder kun når de er vist på det enkelte produkt. Hvis priserne ændres, kan det ikke kræves, at kommer tilbage til de oprindelige priser.

Vi tager forbehold for trykfejl i tekstbeskrivelser, prisændringer, udsolgte varer og forsinkede leverancer.

 

Betaling

Du kan betale med Visa/Visa Dankort, MasterCard, Mobile Pay, Apple Pay og Google Pay.

Vi bruger sikker betaling via ePay/Payment Solutions; således går al kommunikation gennem en krypteret webforbindelse.

Din betaling vil blive opkrævet, når din ordre er afsendt, medmindre andet er angivet på det enkelte produkt. I nærværende tilfælde vil det være angivet tydeligt på produktet. Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail, kort efter du har afgivet din ordre.

 

Levering

Alle varer sendes med den danske leveringsservice PostNord, og vi beregner automatisk fragtomkostninger for dig.
Som standard har vi gratis fragt på ordrer over 750 DKK/100 EUR for udvalgte destinationer. Kampagner kan forekomme. Tjek vores forsendelses- og returneringspolitik for mere information og en specifik forsendelsesomkostningsoversigt.

Ordrer sendes inden for 1-2 hverdage, medmindre det er angivet, at produktet har længere leveringstid, eller du foretager en forudbestilling i vores on-demand koncept. Typisk leveringstid for adresser i Danmark er 1-2 hverdage fra varerne er afsendt. Modtager du ikke de bestilte varer indenfor en rimelig leveringstid, hører vi gerne fra dig, så vi kan eftersøge din pakke.
 

Returnering

Vi accepterer dine returneringer inden for de første 14 dage fra den dag, du modtager din pakke.

Varerne skal returneres i samme stand, som du modtog dem, ellers accepteres returneringen ikke. 

Det betyder at:

  • Hygiejnebeskyttelsen må ikke have været taget ud af trusser. 
  • Produktet må ikke have taget skade ved at blive brugt eller have andre skader, der forhindrer produktet i at blive opfattet som nyt.
  • Dette inkluderer pletter fra eksempelvis makeup eller deodorant. 

Brug vores online returportal, hvis du ønsker at returnere dit køb.

Du modtager dit returlabel på mail lige efter registrering af returneringen. Ved brug af vores returlabel fratrækkes der 45 DKK/6€ fra din refunderingsbeløbet. Du skal kun printe den og sætte den på pakken, inden du returnerer den til din nærmeste PostNord pakkeshop.

Bemærk venligst, at hvis du vælger at sende pakken på andre måder, accepterer vi ikke levering til Posthus eller pakkeboks. Pakken skal sendes direkte til Grusbakken 13, 2820 Gentofte, Danmark. Kunden er ansvarlige for pakken og dennes indhold hen til leveringstidspunktet til Saga.

Vi har valgt ikke at printe en etiket for på forhånd for at skære ned på mængden af ​​brugt papir. Købsprisen på din ordre krediteres din konto inden for 14 dage fra vi har modtaget de returneret produkter og godkendt returneringen.

Saga kontrollere alle varer inden afsendelse, men skulle der alligevel være fejl i din levering fra Saga, bedes du kontakte os hurtigst muligt på hello@sagaeditions.dk, så bytter vi naturligvis dit produkt uden omkostninger. 

Vi tilbyder ikke ombytninger. Ønsker du et produkt i en anden størrelse, bedes du lave en ny bestilling. 

 

Lager

Vi tilstræber altid at opretholde et korrekt og opdateret lager. Skulle et produkt imod forventning blive udsolgt, forbeholder vi os retten til at afvise din ordre. Hvis vi afviser din ordre, vil vi tage kontakt til dig via e-mail og selvfølgelig frigive dine penge.

 

Klager

Produkter købt på sagaeditions.dk omfattet af en 2-års reklamationsret, jf. købeloven. Hvis din varer har fejl eller mangler på købstidspunktet, tilbyder vi selvfølgelig ombytning med gratis forsendelse.

Skulle du have nogen klager, vil vi gerne høre fra dig på mail, hello@sagaeditions.dk.

Alternativt kan du klage til “Center for Klageløsning” i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Det kan du gøre via www.forbrug.dk. Hvis du indgiver en klage, skal du angive vores e-mailadresse: hello@sagaeditions.dk

Valg af lov og jurisdiktion

Disse handelsbetingelser er underlagt dansk ret, og enhver tvist kan indbringes for en kompetent domstol i Danmark. Vi håber virkelig at løse enhver tvist sammen med dig, før du begynder at påbegynde en retssag. Kontakt os venligst, så vi kan finde en løsning.