Sprog

SMÅ PRODUKTIONER, MINDRE SPILD

MADE IN DENMARK

Vi bruger kun materialer fremstillet i Europa. 

Produktionen af vores tøj er i Danmark, hvorfor vi nemt kan regulere produktionen og mindske overproduktion.

Vores kerneværdier

Vi har skabt Saga med en vision om at empower personer til at være mere modige & selvsikre i deres personlige udtryk, og ikke skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller etik. 

Vores designs er lavet med stor omtanke for materialerne og hele produktionen. Med høj kvalitet holder produkterne længe. 

Med Saga ønsker vi at connecte med personer, som også går op i ansvarlighed for miljøet og vores samfund. Læs mere om vores filosofi her.

MILJØBEVIDSTHED

FOKUS PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET

Model in a glossy brown saga editions two piece swimsuit

MINDRE SPILD - SMÅ PRODUKTIONER

Produceret i Danmark i små oplag.

MINDRE SPILD - SMÅ PRODUKTIONER

Produceret i Danmark i små oplag.

Close up of Saga swimsuit laying in water

MØNSTER KONSTRUKTION

Vi går meget op i at vores tøj er lækkert at have på, og derfor konstruerer vi vores egne mønstre.

MØNSTER KONSTRUKTION

Vi går meget op i at vores tøj er lækkert at have på, og derfor konstruerer vi vores egne mønstre.

Walk on the beach in Saga swimwear and an overcoat

UNDGÅ OVERFORBRUG

Køb tøj som du elsker fordi det sidder godt, fordi det får dig til at føle dig lækker.

UNDGÅ OVERFORBRUG

Køb tøj som du elsker fordi det sidder godt, fordi det får dig til at føle dig lækker.

GENANVENDT POLYAMIDE & ELASTAN

Vores ensfarvede materialer er lavet af regenereret polyamid/nylon. Nylonen regenereres til ECONYL®-garn. ECONYL®-garnet bliver blandet med råmaterialet elastan for at gøre materialerne i stand til at strække sig, så det kan bruges til badetøj. Materialet har høj dækkeevne, UV-beskyttelse, er modstandsdygtigt over for klor, solcreme, olie og holder formen. Alt i alt et meget stærkt materiale, der er lavet til at blive brugt.

GENANVENDT POLYESTER & ELASTAN

Vores printede materialer er lavet af genanvendt polyester fra gamle plastikflasker. Genbrugsprocessen skaber et meget slidstærkt materiale, og er GRS-certificeret. Materialet er modstandsdygtigt over for klor, solcreme og olie, har UV-beskyttelse og fastholder formen. Et meget stærkt materiale, som samtidigt er utrolig blødt og smidigt.

POLYESTER & ELASTAN

Kvalitet betyder meget for os, og derfor bruger vi kun stærke materialer, så vi kan få glæde af dem længe. Vores materialer der ikke er lavet af genbrugsmaterialer er alle produceret i Italien.

Limited editions

Deadstock

Vi bruger deadstock stof til nogle af vores limited editions.

Ved at genanvende eksisterende materialer skaber vi ikke kun unikke pieces, men vi reducerer også affald og bevarer allerede udarbejde ressourcer. Vi bruger deadstock til at skabe cool pieces på en stilfuld og ansvarlig måde.

Selvfølgelig har brug af deadstock stof sine udfordringer, som begrænset tilgængelighed og eventuelle fejl på stoffet. Men vi ser mere disse hindringer som muligheder for at være kreative og producere virkelig unikke pieces.

Yarn production by Econyl
GENANVENDT & REGENERERET NYLON

ECONYL®

ECONYL® stof er fremstillet af genanvendt nylon, som er regenereret til garn i kombination med elastan. 

I fremstillingen af ECONYL® fokuseres der meget på at reducerer det miljømæssige aftryk sammenlignet med konventionelle metoder. Gennem processen bliver kvaliteten og styrken af det brugte nylon bibeholdt, hvilket gør det til et utrolig stærkt materiale .

Læs mere om ECONYL® og deres præstationer.

GRS Certificeret

Alle vores materialer er GRS-certificerede og har OEKO-TEX 100 standard certifikater, hvilket indikerer, at der ikke er brugt skadelige kemikalier under produktionen. GRS er den globale genbrugs standard. Al vores hardware er lavet i Frankrig og har OEKO-TEX 100 standarden. Farve processen af ​​stoffet er certificeret med OEKO-TEX 100 Standard.